Les representacions sacres protagonitzen el Dijous Sant a Benetússer

El Dijous Sant han tornat les representacions de les escenes de La Passió a Benetússer, que iniciaren el Diumenge de Rams amb l’entrada de Jesús en Jerusalem.

En esta ocasió, ha sigut el torn del Sant Sopar, entre d’altres estampes sacres, a l’escenari de la Plaça Cardenal Benlloch, així com el Lliurament de Jesús als Romans a la Plaça de l’Ajuntament.

Les representacions de l’Associació Cultural La Passió són el tret identificatiu de la Setmana Santa de Benetússer, amb un centenar d’actor i actrius desplegats per fer gaudir cada any el públic.

Des de l’organització, destaquen la complexitat de les representacions de Dijous Sant, per la quantitat de recursos que mobilitzen.

Els veïns i veïnes de Benetússer assisteixen cada any fidelment a les representacions de les escenes de La Passió. Però també s’acosten des d’altres localitats i, fins i tot, des d’altres països. Així ho explicava Denis Madrid, actor que interpreta a Jesucrist per segon any consecutiu.

Acabades les representacions, les Confraries i Germandats s’han concentrat a la Plaça de l’Ajuntament per a participar en la Processó del Silenci, acompanyant el pas de Jesús Natzaré.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.