L’Escola d’Ocupació ‘Et Formem’ visita el Museu de la Informàtica

L’alumnat de l’Escola d’Ocupació ‘Et Formem’ d’Almussafes ha visitat este mateix matí el Museu de lnformática de la Universitat Politècnica de València.

L’activitat està emmarcada en les diferents estratègies d’acció que es despleguen en este programa impulsat pel Servici Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) en col·laboració amb el consistori municipal, inaugurat a mitjan passat any 2018.

Durant la visita guiada, el grup ha pogut conéixer les instal·lacions i els fons del Museu, a més d’assistir a la projecció d’un documental sobre la Història de la Informàtica i realitzar un recorregut guiat per l’exposició permanent del museu.

L’excursió també els ha permés contemplar dispositius de càlcul de qualsevol tipus, les principals fites de la informàtica domèstica i també un bon nombre de sistemes informàtics de grans mides, coneixements que podran aplicar en la seua activitat formativa en l’aula, centrada en la confecció i publicació de pàgines web i en la programació amb llenguatges orientats a objectes i bases de dades relacionals.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.