L’Espai Jove d’Alboraia ja està constituït oficialment com a Centre d’Informació Juvenil

Alboraia ja compta amb 16 corresponsals juvenils en els 3 instituts del municipi

L’Espai Jove d’Alboraia ha estrenat recentment el seu nou local en el Passeig d’Aragó, 96. A més, ja ha sigut reconegut com a Centre d’Informació Juvenil, adherint-se a la Xarxa Valenciana de serveis d’informació per a joves.

Els serveis d’informació de la Xarxa Valenciana tenen com a principal objectiu proporcionar al jove la informació més actualitzada, la documentació que li fa falta per als seus projectes i les assessories que li permeten desenvolupar-los. Està integrada per tots aquells centres i punts d’informació distribuïts per la Comunitat Valenciana i que figuren en el cens de l’IVAJ.

Els Centres d’Informació Juvenil (CIJ) són aquells que recopilen, tracten, elaboren i difonen informació dirigida específicament a les persones joves i, en la mesura de les seues possibilitats, els ofereixen assessorament personalitzat.

Dins d’aquests serveis de infromación juvenil es desenvolupen programes com el de Corresponsals. Els Corresponsals Juvenils són les persones joves que, voluntàriament, col·laboren amb els serveis d’informació juvenil d’un municipi detectant les necessitats i demandes informatives i acostant la informació directament als i les joves del seu centre educatiu.

Aquest primer any comptem amb 16 corresponsales dels 3 instituts d’Alboraia, i aquest dissabte tenen la primera trobada entre corresponsales de diferents municipis: Alboraia, Godella, Tavernes Blanques, Almàssera, Foios, Vianlesa, El Puig, Emperador, La Pobla de Farnals, Museros, la Mancomunitat de la Baronia i la Mancomunitat de les Valls. La trobada tindrà lloc a Benifairó de les Valls en el “Pla de L’era” Una jornada lúdica, formativa i educativa.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia