L’Executiva socialista de l’Horta Sud comença el seu treball a la comarca

7cca0fed-ae3a-4e48-98a4-d8a7ebbfff1d_16-9-aspect-ratio_default_0

L’òrgan de direcció socialista del Secretari General Vicent Zaragozá va celebrar la seua primera reunió a Torrent, capital de l’Horta Sud.

El dijous a la vesprada de va constituir la nova executiva sorgida del Congrés comarcal celebrat a Silla que va proclamar com a Secretari General de l’Horta Sud a Vicent Zaragozá Alberola, Alcalde de Silla. En la seua primera trobada es van establir les bases per a l’elaboració d’un pla de treball que haurà de servir com a full de ruta per al socialisme en l’àmbit comarcal.

La nova executiva, en la qual estan representades totes les agrupacions locals de la comarca, destaca per la diversitat de la seua composició que recull perfils professionals i polítics de tots els camps per a configurar un equip multidisciplinari que serà un element dinamitzador del Partit Socialista a l’entorn de l’Horta.

El nou Secretari General, Vicent Zaragozá, ha afirmat que “iniciem aquesta etapa amb il·lusió i compromís amb l’Horta Sud, el nostre objectiu és el de treballar de manera constant per a millorar la vida dels nostres veïns i veïnes”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia