L’Hospital de la Ribera organitza un acte d’homenatge als sanitaris jubilats

El departament de salut de la Ribera ha organitzat un esdeveniment per a retre homenatge a 150 professionals, que s’han jubilat entre els anys 2019 i 2023.

L’acte ha tingut lloc en la seu de la Universitat Catòlica d’Alzira.

El passat dimarts, la seu de l’Universitat Catòlica d’Alzira va acollir l’homenatge de l’hospital de la Ribera al seu personal jubilat, on el treball de més de 150 sanitaris jubilats desde el 2019 va ser reconegut i exaltat.

La irrupció de la crisi del Covid i la seua repercusió va impedir que desde el 2019 es celebrar l’homenatge actual al personal jubilat.

Després d’una introducció plena d’agraïments per part de l’actual director de l’Hospital, l’acte va incloure grans consells per a passar una bona jubilació curant la salut i la vida sana. Es repasaren les anècdotes més divertides i els reptes més complicats que haveren de superar els treballados, i va finalitzar amb la entrega de diplomes a tots els sanitaris jubilats.

L’homenatge va finalitzar amb una gran foto de familia i una trobada on tots els assitents coindiciren al afirmar que deixen l’Hospital de la Ribera, en molt bones mans.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.