L’Hospital de la Ribera renova l’acreditació de la petjada de carboni per tercer any consecutiu

L’Hospital Universitari de la Ribera ha renovat, per tercer any consecutiu, l’acreditació de la seua petjada de carboni amb la nova norma internacional ISO 14064-1 2019 de Càlcul de GEI (gasos d’efecte d’hivernacle).

Aquesta acreditació, certifica que l’Hospital de la Ribera compleix de manera rigorosa amb el càlcul desglossat de les emissions totals dels gasos d’efecte d’hivernacle que emet; que realitza periòdicament auditories internes i externes per al control dels seus consums i que cada any es marca objectius de reducció de la seua petjada de carboni.

Segons ha declarat la gerent del Departament de Salut de La Ribera, Liliana Fuster, en els últims anys l’hospital ve aplicant diverses mesures per a la reducció de la seua petjada de carboni com a campanyes de conscienciació de consum energètic i ambiental, la implantació d’un poal retornable per a residus sanitaris entre altres.

Liliana Fuster, també apunta que l’Hospital de la Ribera s’ha sumat a un Acord marc de la Conselleria de Sanitat Universal per a la realització de diversos estudis d’eficiència energètica com a pas previ a la incorporació futura d’energies renovables o nous sistemes de control i estalvi energètic.

Comenta la notícia