L’Hospital Universitari de la Ribera celebra 25 anys com a referent sanitari 

L’Hospital Universitari de la Ribera commemora el seu 25è aniversari com a centre d’excel·lència en serveis sanitaris públics i integrals.

Des de la seva obertura el 1999, ha realitzat més de 500.000 intervencions quirúrgiques. Atès 9,6 milions de consultes especialitzades i a més de 2,7 milions d’urgències.

La inaguració de l’Hospital de la Ribera va ser clau per a la comarca. Eliminant la necessitat de viatjar a València per a rebre assistència mèdica.

La seva proximitat ha millorat l’accés als serveis sanitaris i ha impulsat el desenvolupament local, atraient residents i generant activitat econòmica. La creació de l’hospital fou clau per a millorat notablement la qualitat de vida dels habitants de la ribera.

Amb una població de referència de 252.664 habitants, l’hospital ha ampliat la seva cartera de serveis, oferint cirurgia cardíaca, neurocirurgia i altres especialitats de equipat amb l’última tecnologia, compta amb resonàncies magnètiques, tomografies computaritzades i acceleradors lineals per a radioteràpia.

També ha incursionat en cirurgia robòtica amb l’adquisició del robot Hugo per a diverses especialitats. Pero Rosabel també esta compromesa a  millorar altres arees del hospital com el material mobiliari i l’acces a les instalacions 

La gerent de l’Hospital de la Ribera destaca el compromís del centre amb la salut i el benestar de la comarca, projectant-se al futur amb el desafiament de mantenir la seva qualitat i servei públic. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.