L’IES Alcàsser afig un nou Grau Mitjà a la seua oferta formativa per al pròxim curs escolar

 Es tracta del Grau Mitjà de ‘Sistemes Microinformàtics i Xarxes’

L’IES Alcàsser amplia la seua oferta formativa per al curs escolar 2023-2024, incorporant el primer curs del Grau Mitjà de ‘Sistemes Microinformàtics i Xarxes’. La competència general d’aquest títol consisteix a instal·lar, configurar i mantenir sistemes microinformàtics. Aïllats o en xarxa – així com xarxes locals en xicotets entorns. Assegurant la seua funcionalitat i aplicant els protocols de qualitat, seguretat i respecte al medi ambient establerts.

D’aquesta manera, aquest cicle habilita a l’alumnat per a exercir els següents llocs de treball: tècnic/a instal·lador. Reparador d’equips informàtics; tècnic/a de suport informàtic; tècnic/a de xarxes de dades; reparador/a de perifèrics de sistemes microinformàtics. Comercial de microinformàtica; Operador/a de teleassistència; i Operador/a de sistemes.

Com informen des de l’IES Alcàsser i des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament d’Alcàsser. El termini de presentació telemàtica de sol·licituds per a cursar aquest Grau Mitjà estarà obert del 22 al 30 de maig de 2023, a través d’aquest enllaç: https://portal.edu.gva.es/telematricula/matricula.

L’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora, ha destacat l’àmplia i variada oferta formativa que ofereix. En cada curs, l’IES Alcàsser, i ha posat en valor la importància de «sumar nous cicles formatius que preparen i milloren les capacitats de l’alumnat per a accedir al mercat laboral».

El primer curs d’aquest Grau Mitjà comptarà amb les assignatures de Muntatge i Manteniment d’Equips; Xarxes Locals. Aplicacions Ofimàtiques; Sistemes Operatius Monolloc; Formació i Orientació Laboral; i Anglés tècnic I.

Així, el segon curs el conformaran les següents assignatures: Sistemes Operatius en Xarxa; Seguretat informàtica; Serveis en xarxa; Aplicacions web; Empresa i iniciativa emprenedora; Anglés tècnic II; i 380 hores de formació en centres de treball.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.