L’IES Vicent Andrés Estellés reprén els tallers d’art amb la visita de diferents artistes

Taller con Arina Zamyslova

L’IES Vicent Andrés Estellés ha représ els tallers d’art que comptaven, abans de la pandèmia, amb la visita al centre d’artistes de diferents disciplines. D’una banda, recentment ha visitat el centre de Secundària Jonay Cabdells, professor de la Facultat de Belles arts de València i exalumne del Vicent Andrés Estellés. Jonay ha realitzat un taller de serigrafia i estampació de samarretes amb l’alumnat de 3r de l’ESO, pertanyent al Taller d’Art i Moda, i també amb el de l’assignatura optativa de Plàstica de 1r de l’ESO. Previ a la realització del taller, els alumnes i alumnes havien dissenyat uns logotips que l’artista va traspassar a les pantalles de serigrafia. Durant l’activitat a l’aula, Jonay va explicar l’origen històric de la tècnica de la serigrafia i, a continuació, van procedir a l’estampació de les samarretes amb les pintures, pantalles i bastidors que ell mateix havia aportat per a l’ocasió.

D’altra banda, Arina Zamyslova, graduada en Belles arts, ha impartit una classe sobre Percepció i Dibuix del Medi natural, ajudant a l’alumnat de l’assignatura optativa de Plàstica de 4t de l’ESO a fixar-se en les formes que els envolten, des d’una perspectiva diferent, i provant diferents tècniques de dibuix amb grafit i carbonet. Ella mateixa va exercir, a més, de model per a l’anàlisi de les formes proposades.

En tots dos tallers l’alumnat de l’IES de Vicent Andrés Estellés de la branca artística ha pogut gaudir de nous punts de vista i d’activitats diferents a les habituals, complementant així la formació que reben en el centre i aprenent noves tècniques, sumant així experiències diferents i difícils d’oblidar.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia