L’Ivace ha celebrat 66 accions de promoció exterior en 2022 amb 839 participacions d’empreses valencianes

Es tracta de missions comercials, missions inverses, participació en fires i encontres empresarials, principalment

L’Ivace ha celebrat un total de 66 accions de promoció exterior . En diferents mercats durant l’any 2022, amb prop de 900 participacions d’empreses de la Comunitat Valenciana.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha explicat que aquestes accions estan integrades en un Pla de Promoció Exterior. Que es dissenya anualment amb tota una sèrie d’accions proposades tant per l’Ivace com per les Associacions dels sectors més exportadors.

Pla de Promoció Exterior

“L’objectiu del Pla de Promoció Exterior és facilitar noves oportunitats de negoci a les empreses valencianes i afavorir la seua promoció en nous mercats”. Ha explicat Climent.

Un pla que és desenvolupat amb el suport de la Xarxa Exterior de l’Ivace. Amb el seu equip a València i que està integrat principalment per missions comercials, missions d’importadors, encontres empresarials, participació en fires internacionals. En diferents mercats, així com altres accions d’imatge.

Entre les accions singulars celebrades enguany destaca l’exposició professional d’hàbitat i disseny en la Berlin Design Week. També a final d’any s’han celebrat diverses presentacions de producte a Àsia. Com la de vins al Japó o les d’agroalimentari a Singapur, Tailàndia i Corea del Sud.

“A les accions tradicionals se sumen accions singulars, de caràcter sectorial, que persegueixen augmentar la imatge de marca dels nostres productes en altres mercats. I l’ampliació de la cartera de clients per part de les empreses”, ha assenyalat Climent.

Quant a fires internacionals, des de la unitat internacional de l’Ivace s’ha organitzat la participació d’empreses de la Comunitat Valenciana en les Fires Vinexpo America, Emerge Americas, Gulfood Dubai, Pure London, Marmomac i la Fancy Food de Nova York.

Així mateix, s’han celebrat missions comercials a Ghana, Costa d’Ivori i el Senegal a Àfrica, a Croàcia i Bòsnia, Romania a Europa; a Mèxic, Colòmbia, Xile i el Perú, a Amèrica Llatina.

Quant a encontres empresarials destaquen els organitzats amb motiu de la Fira Maderalia, MWC Open Innovation Challenge, Green Tech Days, Smart Mobility València, Eurobrico, Smart Cities i Horeca.

Aquests encontres han sigut organitzats en el marc de la Xarxa Seimed (Xarxa Enterprise Europe Network) liderada per l’Ivace en la Comunitat Valenciana i Murcia

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.