L’IVAJ concedeix a Foios una subvenció de 28.000 euros per a reforçar les polítiques de Joventut

L’Ajuntament incorporarà pròximament a un TASOC a l’equip d’aquesta àrea

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha concedit a l’Ajuntament de Foios una subvenció de 28.000 euros per a potenciar les seues polítiques dirigides a les persones més joves del municipi. L’àrea que encapçala el regidor Paco Serrano destinarà aquests diners a la contractació d’un Tècnic o Tècnica Superior d’Animació Sociocultural (TASOC).

Així, en les pròximes setmanes està previst que se sume a l’equip de Joventut de Foios una nova persona per a continuar impulsant les diferents accions que l’Ajuntament posa en marxa al llarg de l’any.

El titular de l’àrea, Paco Serrano, valora “molt positivament” l’arribada d’aquests fons procedents de la línia “Suport a la Xarxa Jove”, ja que permetrà “coordinar i reforçar l’animació sociocultural per a continuar creixent en propostes i activitats per a la nostra joventut”.

D’altra banda, en aquests dies s’està ultimant l’adequació de la planta superior de l’antic Escorxador per a situar el nou Espai Jove de Foios. L’Ajuntament va apostar el passat 2021 per habilitar i recondicionar aquest edifici històric de la localitat, que en pròximes dates albergarà un espai per als i les joves de la localitat. Actualment, s’està dotant a aquest Espai Jove de béns immoble per part de la Regidoria.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.