Llombai, Catadau y Alfarb celebran una completa Semana Cultural para los mayores

La Mancomunitat del Marquesat que formen Llombai, Catadau i Alfarb celebren estos dies la Setmana Cultural per als majors, amb actes durant diversos dies que intenten omplir la programació per a tots els públics. Així, demà dimarts tindrà lloc, a partir de les 16.15 hores, la inauguració de la qual representa la vint-i-sisena edició, a càrrec de la presidenta de la Mancomunitat, Àngels Simón Bisbal. Tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Catadau. Més tard, a partir de les 17 hores, se celebrarà l’obra de teatre “Maribel i Rufí, varietats a lo fi”, de la companyia “Tramant Teatre” en el mateix emplaçament. L’activitat es desplaçarà després fins a la llar dels jubilats d’aquesta localitat per a la celebració d’un berenar amb xocolate i pastes. Per al dimecres s’ha reservat un passeig per la Torre d’Alèdua d’uns cinc quilòmetres i guiada per Vicent Climent. Començarà a les 9.30 hores i serà seguida per un esmorzar. A les 13 hores s’inaugurarà l’exposició “Deixant petjada” en l’edifici de la Mancomunitat. Ja a la vesprada serà la conferència “Robatoris als majors” a la Casa de la Cultura de Alfarb impartida per experts en la matèria, amb una posterior visita urbana d’esta localitat. Per exemple es parlarà dels balls àrabs, les columnes d’excavació o el castell amb la col·laboració de Miguel Cervera Sanz. Es tancarà la completa jornada amb una activitat gastronòmica a la Casa de la Cultura. 

Ja el dijous tindrà lloc una visita turística i cultural per Cullera que començarà a les 8.30 hores. Es veurà el castell, la Casa de la Ensenyança, els Jardins del Mercat i el refugi i el museu de la guerra, amb un esmorzar costejat per la Mancomunitat. 
El divendres hi haurà un espectacle de varietats a les 16.15 hores a l’auditori de Llombai i la clausura de la Setmana Cultura amb la presència dels alcaldes de Llombai, José Fores; Catadau, Hèctor Roig; i Alfarb, Santi Cervera; a més de la presidenta de la Mancomunitat, Àngels Simón, amb posterior vi d’honor als assistents. Tot això en la llar dels jubilats de Llombai.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.