Llombai Dona la Benvinguda a les Festes 2023 amb un Ric Programa d’Activitats

Arranca la Celebració amb les Jornades de Música Rafael Sanz-Espert

Diversitat d’Activitats: Des de Concerts fins a Nits de Quintos i Disfresses

El municipi de Llombai està d’enhorabona! Ja es va iniciar la celebració de les seves festes tradicionals. El passat dilluns, els festejos van començar amb les Jornades de Música Rafael Sanz-Espert, un event que va congregar nombrosos veïns i veïnes als Claustres de l’Església de Santa Creu. Allà, el públic va gaudir del concert de trompes a càrrec del grup Valencia Horn Ensemble.

Però això és només l’inici! El programa d’activitats promet diversitat i diversió per a tots els públics. Entre les propostes, els assistents podran gaudir de discomòbils, processons, jocs infantils, sopars de quintos, actuacions i concerts.

Les celebracions han estat dissenyades pensant en tots els membres de la comunitat. Es podran viure jornades especials dedicades al xiquet, als majors, a la joventut, i també celebracions pensades específicament per a l’home i la dona. Les tradicionals nits de quintos, les festives paelles i les divertides nits de disfresses tampoc podran faltar a l’agenda.

En honor a Sant Francesc de Borja, patró de la localitat, aquesta festa popular es desenvoluparà des del 18 fins al 27 d’agost. Un total de deu dies plens d’activitat, alegria i comunitat.

Els residents i visitants estan convidats a unir-se a la celebració, gaudir de les tradicions i fer de les Festes 2023 de Llombai un esdeveniment inoblidable. Es recomana consultar el programa oficial per a no perdre’s cap detall dels esdeveniments planificats. ¡Que comenci la festa!

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.