Llombai invertirà més d’1 milió d’euros en serveis públics d’ací a cap d’any

Llombai invertirà més d’1 milió d’euros en serveis públics en la recta final de 2021. Així ho ha anunciat l’ajuntament de la localitat, encapçalat per Pepe Forés, que ha accelerat la implantació de nous serveis públics i ja ha donat llum verda a la inversió de més d’un milió d’euros per a reformar instal·lacions públiques. 

Des de l’Ajuntament, el primer edil destaca l’esforç del seu equip de govern per a detectar les necessitats del municipi i, a més, treballar per a donar-los solució.

La quantitat, que estarà repartida en diverses remodelacions, centrarà la major part de la quantia en el CEIP Sant Francesc de Borja, on es destinaran 800.000 euros en una remodelació, adequació i modernització de les seues instal·lacions, ja plantejada des de fa anys. 

Tota la inversió ve finançada pel Pla Edificant i ajudarà a mantindre una qualitat educativa major en tots els alumnes i alumnes que cursen els seus estudis a Llombai. Les obres del centre docent, per cert, hauran d’estar acabades el pròxim estiu per a poder ser utilitzat durant el curs 2022-2023.

En urbanisme destaca la reforma i manteniment que es durà a terme en la Plaça de la Comunitat Valenciana, per valor de 200.000 euros, millorant un dels enclavaments importants de Llombai i adequant-ho als nous temps, formant una consciència dins del veïnat més amable amb el medi ambient i familiaritzada amb la sostenibilitat. 

També important en matèria de renovació són els 80.000 euros que s’invertiran en la reforma dels lavabos i les dutxes de la Piscina Municipal i els 70.000 euros que també costarà la reforma de diversos aspectes en el Cementeri Municipal com la construcció de nous nínxols.

Amb esforç i treball, l’Ajuntament de Llombai aconsegueix una bona suma per millorar el municipi. Un resultat que millorarà la vida de la ciutadania de la localitat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.