L’ocupació i l’esport han sigut els temes centrals del I Pla Jove Municipal d’Alaquàs

Aquesta activitat és un pas endavant en l’elaboració del I Pla Jove Municipal d’Alaquàs, un compromís assumit per l’Ajuntament d’Alaquàs amb la població jove per tal de millorar les seues condicions de vida i els serveis que s’ofereixen.

L’ocupació i l’esport han sigut els temes centrals dels grups de discussió celebrats en aquests últims dies amb motiu del I Pla Jove Municipal d’Alaquàs, un compromís assumit per l’Ajuntament d’Alaquàs amb la població jove per tal de millorar les seues condicions de vida i els serveis que s’ofereixen.

El Centre  de Formació Francesc Ferrer Martí va acollir el passat divendres 14 d’octubre una jornada de treball per tal d’aportar opinions i suggerències sobre ocupació i formació en el qual a través de dinàmiques grupals els i les joves van poder aportar la seua visió. L’altre grup va tindre lloc ahir dilluns 17 d’octubre al Poliesportiu del Bovalar i s’hi van tractar l’esport, l’oci i el temps lliure.

En les trobades, en les quals va estar present el Regidor de Joventut, Javi Antúnez, van participar al voltant d’una vintena de joves d’entre 18 a 30 anys.

Comenta la notícia