L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Torrent retorna a la ciutadania 22.000 euros amb les seues reclamacions

Ayuntamiento-2-850x491 (1)

L’OMIC ha presentat la memòria anual del 2021, any en què va rebre 1322 reclamacions, tant d’habitants de Torrent com d’altres poblacions pròximes sense oficina del consumidor

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de Torrent ha fet pública la seua memòria anual d’activitats corresponent a l’exercici 2021, on es detallen les accions realitzades pel departament durant aquest període de temps i les dades derivades d’aquest treball. Així, l’OMIC va rebre en 2021 un total de 1322 reclamacions dels usuaris, que contemplen, entre altres, les relacionades amb telefonia, al·legacions i instàncies generals, energia, bancs i financeres o grans superfícies. A través de la intervenció d’aquest òrgan, els usuaris han obtingut devolucions per un import que ascendeix a 22.132’84 euros.

“Treballem per a reivindicar i defensar els drets bàsics dels torrentinos i torrentinas com a consumidors”, destaca el regidor de Consum, Toni Nebot, qui explica que “l’Oficina ofereix ajuda i orientació de manera gratuïta, de manera que qualsevol pot accedir als seus serveis”.

Així mateix, cal destacar que l’OMIC ha estat atenent per telèfon els dilluns i dimecres, introduint a poc a poc la presencialitat de les atencions, tant per als habitants de Torrent com d’altres poblacions pròximes que no disposen d’oficina del consumir. A més, també s’ha prestat servei a les persones majors que tenen dificultats per a accedir a l’administració electrònica.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia