Magnífic sopar i festa de compromís per l’alcúdia

Prop de 200 persones participaren el divendres per la nit en el Sopar Popular i Festa de Compromís per l’Alcúdia. Que va donar suport a la candidatura encapçalada per Toni Montes, candidat a l’alcaldia.

L’acte va comptar amb les actuacions de Dani Miquel, Tendur, Toni de l’Hostal i Òscar Briz, molt aplaudides pels assistents. El sopar i festa va concloure amb un final magnífic de balladors i balladores de l’Alcúdia que interpretaren el nostre “El Bolero de l’Alcúdia”.

Al llarg d’una vetlada presentada per Raquel Coronado i Rubén Pèrez, números 2 i 3 de la candidatura. Intervingueren Vero Roig, Mercé Sampedro, Rubén Boix, Elisa Puchol, Àngels Cucó i Josep Picó.

Toni Montes va tancar l’acte amb un breu i contundent discurs en el que va destacar que ho tenim tot a favor per poder ser un poble modern, sostenible. Una Alcúdia feminista, dinàmica, creativa, treballadora, inclusiva, diversa, emprenedora i participativa.

“A nosaltres no ens busqueu a les fotos del diari, a la pose en pomposos actes que són fum, a nosaltres busqueu-nos al carrer, a les places, als llocs de treball, als actes culturals, al costat de les persones treballadores, perquè nosaltres formem part del poble, SOM poble.  

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.