Manises aconsegueix el centenar d’usuaris al Servei d’ajuda a Domicili

S’ha ampliat la tipologia de serveis extraordinaria per a les persones beneficiàries

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Manises ha registrat un total de 120 persones usuàries a través del Servei d’Ajuda a Domicili (SAD). Aquest programa consta d’una sèrie d’actuacions destinades a atendre les necessitats de persones en situació de dependència amb la finalitat d’incrementar la seua autonomia.

Dins de l’atenció ordinària es du a terme: acompanyament a l’exterior, suport per a la realització de la neteja personal, mobilització d’extremitats, elaboració de menús saludables, suport en les tasques domèstiques, activitats per a afavorir l’estimulació cognitiva, neteja de l’habitatge, gestió de compres bàsiques, foment de l’oci, etc.

A més de l’assistència es realitza un seguiment individualitzat i centrat en la persona, i s’ofereix la possibilitat de recórrer de manera gratuïta a serveis extraordinaris de perruqueria, podologia, psicologia, teràpia ocupacional o fisioteràpia, els quals s’han ampliat. 

El SAD, finançat per la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, és de gran utilitat, tant en situacions de normalitat, com d’extrema necessitat de suport o urgent intervenció, ja que garanteix el benestar de moltes persones en situació de dependència i evita en molts casos la institucionalització.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.