Manises celebra la Setmana de les Persones Majors

Es realitzaran activitats culturals i lúdiques entre el dilluns 27 i el divendres 31 de maig

L’Ajuntament de Manises, mitjançant la Regidoria de Majors, celebra la Setmana de les Persones Majors 2024, amb diverses activitats gratuïtes, lúdiques i culturals, que es portaran a terme del dilluns 27 fins al divendres 31 de maig.

La regidora de Majors de l‘Ajuntament de Manises, Pilar Bastante. Ha explicat que “hem preparat diferents activitats lúdiques per a les persones majors del municipi en una setmana que s’espera molt intensa, a més. S’han programat dos visites culturals a museus de la ciutat de València i de Torrent”. 

Les activitats s’iniciaran el dilluns 27 de maig al Centre Social 9 d’Octubre. On tindrà lloc la inauguració de l’exposició dels treballs realitzats per l’alumnat dels tallers de pintura i manualitats. Aquest acte d’obertura serà a les 18.30 hores i hi haurà degustació de còctels saludables per a les persones assistents. 

El dimarts 28 de maig, també a les 18.30 hores, l’Auditori Germanies de Manises acollirà l’actuació de l’alumnat dels tallers de teatre i balls esportius, així com es projectaran els treballs realitzats pel taller d’informàtica. 

El matí del dimecres 29 de maig serà el torn dels grups de gimnàstica, ioga i taitxí, que faran les seues respectives exhibicions, a partir de les 10 hores, al pavelló Luis Vilar, on hi haurà un esmorzar de germanor per a les persones participants. A la vesprada, tindrà lloc una visita al Museu de Belles Arts de València (c/ Sant Pius V, 9), l’hora de la qual de quedada és a les 16 hores a l’estació de metro Manises. Cal inscripció prèvia. 

La jornada del dijous serà intensa, ja que hi ha activitats programades tant al matí com de la vesprada. A les 8.45 hores, des de l’estació de metro Manises, està prevista una eixida al Museu Comarcal de Torrent. Aquesta visita fora del municipi també requereix inscripció. Pel que fa a l’horari vespertí, la plaça de Rafael Atard, a les 18 hores, acollirà una vesprada lúdica amb premis culturals i d’oci.

La Setmana de les Persones Majors 2024 tancarà amb un espectacle de fi de festa i un berenar homenatge a la cobla. Aquest esdeveniment serà el divendres 31 de maig, a les 18 hores, a la plaça de Rafael Atard. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.