Manises inicia un taller per a millorar les relacions familiars

La formació, impartida per la cooperativa EMAFI, constarà de sis sessions a la Casa de Cultura, en el marc del programa COR-VIVIM

L’Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Serveis Socials, ha iniciat un taller per a millorar les relacions familiars. Que consisteix a oferir mecanismes per a desenvolupar habilitats socials que permeten augmentar la capacitat de comunicació entre els membres de la unitat de convivència.

L’objectiu de la formació, que es durà a terme fins a final d’enguany en el marc del programa ‘Escola de Famílies’ COR-VIVIM. És fomentar les relacions intrafamiliars sanes i afavorir la bona convivència. Mitjançant una metodologia participativa, dinàmica i cooperativa, en el taller es treballaran aspectes emocionals. L’escolta activa, estratègies de resolució de conflictes i de negociació, la capacitat d’assertivitat i empatia, la coparentalitat positiva i la promoció de valors igualitaris, entre altres.

El taller constarà de sis sessions, que es realitzaran a la Casa de Cultura de Manises, amb una periodicitat setmanal i dues hores de durada. Les classes seran impartides per professionals experts de la infància i l’adolescència que posseeixen una llarga experiència en aquest àmbit d’actuació. Malgrat haver-se iniciat ja, aquelles famílies interessades a participar-hi, poden contactar amb el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Manises.

L’adhesió a aquesta iniciativa educativa impartida per la cooperativa EMAFI i finançada per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. “Persegueix l’objectiu de continuar afavorint el benestar de les famílies oferint diferents eines i pautes que siguen d’utilitat per a les famílies i que faciliten les seues relacions personals”. Segons el Regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Manises, Juan Carlos Esteve.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.