Maria Estela Arlandis Ferrando i Marina García Arribas, Falleres Majors de València 2024

Sens dubte un dels moments més esperats pel món faller, és el nomenament de les noves Falleres Majors de València, un acte que es converteix en el tret d’eixida d’un nou exercici faller.

Una telefonada que, any rere any, acaba amb els nervis de les candidates a ser FFMM de la capital del Túria, en aquest 2023  ha fet per primera vegada María José Catalá i Verdet, alcaldessa de València.

Maria Estela Arlandis Ferrando, de la falla Bisbe Jaume Pérez – Lluís Oliag, és la nova fallera major de València per a les festes de 2024, en companyia de Marina García Arribas, de la falla Avinguda Manuel de Falla – Tamarindos, que serà la fallera major infantil. 

María Estela té 22 anys i estudia dret a la Universitat Catòlica de València. Assegura que valora moltíssim el càrrec de fallera major de València i la seua responsabilitat i que voldria ser recordada com una persona molt pròxima no només amb els fallers i falleres, sinó amb tots els gremis que donen vida a aquesta festa perquè “cal cuidar-los molt”. 

Marina García Arribas, té 11 anys i estudia 6é de primària en el CEIP Lloma del Mas És fallera des que va nàixer i sempre de la mateixa falla. Té el distintiu d’Or i li agrada participar en tot el que proposen a la falla, però especialment participar al teatre, atletisme i playbacks. És socorrista del club de salvament i socorrisme SOS Bétera i entrena a la platja i a la piscina i participen en moltes competicions tant autonòmiques com nacionals

Totes dues elegides FFMM de la ciutat, es van mostrar nervioses i molt emocionades, però amb moltes ganes de representar als valencians i valencianes durant l’exercici que se’ls presenta per davant.

El seu primer acte oficial serà la proclamació, aquesta vesprada de dimecres.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.