Marta Sáez Gutiérrez s’ha proclamat Campiona d’Espanya de Frontenis Olímpic

WhatsApp Image 2022-02-15 at 12.11.24

L’esportista d‘Alaquàs, Marta participarà aquest cap de setmana en la concentració prevista per a preseleccionar les jugadores que formaran part de la selecció sub22.

L’esportista local Marta Sáez Gutiérrez s’ha proclamat Campiona d’Espanya de Frontenis Olímpic en la categoria juvenil en el Campionat d’Espanya Juvenil per Federacions Autonòmiques Frontó 30 metres celebrat del 10 al 13 de febrer a la població valenciana de Canals. Amb aquest triomf, la jove esportista s’acomiada de la categoria juvenil i participarà aquest cap de setmana en la concentració prevista per a preseleccionar a les jugadores que formaran part de la selecció valenciana sub22.

Marta Sáez Gutiérrez té 17 anys i és veïna d’Alaquàs. Cursa segon de batxillerat a l’IES Salvador Gadea d’Aldaia i fins a 4t d’ESO va estudiar al centre educatiu Mare de Déu de l’Olivar d’Alaquàs. Es va iniciar en el frontenis amb 12 anys amb el club Frontenis Carambolo i des d’aleshores està deixant una important petjada en aquesta modalitat esportiva. La jove forma part de la selecció des de fa 4 anys amb el seu club en què treballa de manera incansable i materialitza el seu esforç dia rere dia. L’any passat va aconseguir també, per tercera vegada consecutiva, el títol de Campiona d’Espanya en la categoria cadet.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia