Massalavés arranca este divendres les celebracions d’unes festes patronals marcades per la seguretat i la prudència

Massalavés afronta el mes d’agost amb l’arribada de les seues festes patronals en honor al Santíssim Crist Salvador, San Miguel i Santa María Magdalena. Per a enguany, l’Ajuntament ha preparat una sèrie d’activitats adaptades a l’actual situació sanitària i que comencen este divendres 6 d’agost. En un any de transició, els veïns i veïnes del municipi riberenc podran gaudir d’una bona oferta cultural i esportiva que encén la seua metxa hui i s’allargarà fins el pròxim dia 28.

Els actes han donat inici este matí amb l’eucaristia de San Salvador i continuaran a les 13:00 hores amb el llançament de tronaors en la plaça Salvador Hernández. A la vesprada, es durà a terme la missa solemne al Santíssim Crist Salvador i tancarà el dia un espectacle de varietats.

Punt i seguit fins a la setmana del 16 al 21 d’agost, moment en el qual es donarà pas la Setmana Esportiva, amb activitats de natació en la piscina municipal, partides de ping-pong, torneig de pàdel i campionat de parxís, truc i petanca.

Setmana de festes

Amb la culminació dels actes esportius, es donarà pas a la ‘setmana gran’ amb festejos durant el 25, 26, 27 i 28 d’agost. El primer dia, el 25, tindrà lloc un tret de pirotècnia a les 13:00 hores en la Plaça Salvador Hernández per a, en el mateix lloc i ja a partir de les 23:00 hores, deixar pas a la representació del Musical ‘The Talent’. El dia 26 se centraran les celebracions en la recta final del dia. Primer amb una cercavila, a partir de les 19:00 hores a càrrec de la Banda de Música de Massalavés que culminarà a la porta de l’església, on s’iniciarà a les 20:00 una solemne missa en honor a la Verge dels Desemparats. El dia finalitzarà amb un concert oferit per la Banda de Música Vil·la de Massalavés a les 23:00 hores. 

El dia 27 també es comptarà amb la participació musical de la Banda amb una cercavila a les 19:00 que acabarà en la missa, a les 20.00 hores, en honor a San Miguel i Santa María Magdalena. A la nit, la plaça Salvador Hernández serà testimoni de la representació del Musical ‘El Regne del Lleó’. El 28 d’agost, dia del Santíssim Crist, començarà a les 07:00 del matí amb una despertá pels carrers del municipi que culminarà una hora més tard, a les 08:00, amb una missa al carrer del Crist. A les 14:00 hores es dispararà una mascletá en l’Avinguda dels *llals i ja a la vesprada, es conclourà el programa de festes amb una cercavila a les 19:00 hores, que finalitzarà amb la missa en honor al Santíssim Crist de Massalavés a partir de les 20:00 hores.

“Un any més i a les portes de les nostres festes patronals, la pandèmia continua afectant a tota l’activitat pública i privada. La corporació municipal vol desitjar a tots els veïns i veïnes unes bones festes i oferir a la ciutadania una programació adaptada a les actuals circumstàncies. Demanem a la població precaució, responsabilitat individual i respecte per al correcte desenvolupament d’esta agenda que s’ha preparat amb molt d’esforç i sacrifici després de la suspensió de l’any anterior”, explica Puri Noguera, alcaldessa de Massalavés.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.