Massalavés invertix més de 19.000 euros per a facilitar la conciliació familiar entre els seus veïns i veïnes

Si alguna cosa ha quedat clara durant els últims anys, en els quals tota la població ha vist afectat el seu benestar per l’impacte del virus, especialment en els municipis xicotets, és que el temps lliure i la conciliació familiar és un actiu important dins de l’oferta de serveis públics que ha de recollir qualsevol ajuntament per a fer la vida dels seus veïns i veïnes molt més fàcil.

Això mateix ha fet l’Ajuntament de Massalavés. Mitjançant una subvenció de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, el consistori ha invertit 19.414,76 euros en l’ampliació de serveis extraescolars i formatius per als xiquets i xiquetes de la localitat, amb la finalitat que les seues famílies puguen gaudir de moments de descans i conciliació.

Així doncs, el muntant anirà destinat, principalment, a dues activitats: la primera serà l’ampliació de l’horari vespertí de formació, de 16.30 a 17.30 hores per a la realització d’activitats extraescolars de caràcter artístic, esportiu i científic. Fins al moment, més de 50 alumnes i alumnes d’entre 2 i 12 anys ja s’han inscrit a estos tallers que busquen incrementar la curiositat dels joves en camps que desperten el seu coneixement.

També es posarà en marxa una nova edició de l’escoleta d’estiu, que obrirà les seues portes a la fi del mes de juny, coincidint amb el tancament del curs escolar, i que es desenvoluparà durant tot el mes de juliol. L’horari, de la mateixa manera que l’any passat, serà de 09:00 del matí a 13:00 hores de la vesprada. La iniciativa ja compta amb una certa repercussió dins del grup de pares, mares i alumnes, ja que, l’any passat, 52 xiquets i xiquetes de Massalavés van poder disfrutar d’ella. Tots estan d’enhorabona, perquè enguany podran repetir esta enriquidora experiència.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.