Massamagrell acull la primera Solidarity Run i recapta aproximadament 1.500 euros

La carrera solidària organitzada pel IES Massamagrell permetrà millorar la vida de l’alumnat i veïnat

Aquest mateix matí a Massamagrell s’ha realitzat la primera Solidarity Run organitzada pel IES Massamagrell amb l’objectiu de recaptar fons. Una carrera solidària en la qual han participat més de 500 persones i ha sigut patrocinada per les pròpies famílies de l’alumnat.

La carrera forma part del projecte d’innovació educativa L’Art de la plastinació, i el seu objectiu és doble: d’una banda recaptar fons dedicats a millorar la qualitat de vida de l’alumnat del centre i per un altre, incentivar els hàbits de vida saludables.

La recaptació ha sigut aproximadament de 1.500 euros, i de les 550 persones corredores, 30 pertanyien al CEIP Bisbe Amigó, 54 al CEIP Verge del Rosari, 29 al centre Reina Sofia, i la resta a l’alumnat i professorat de l’IES Massamagrell.

Per a l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, “la solidaritat i el foment d’hàbits saludables són els objectius principals d’aquesta carrera. Des de l’Ajuntament hem volgut col·laborar amb l’avituallament d’aigua i fruita per a les persones participants, els dorsals i en el suport a l’organització del recorregut”.

La recaptació obtinguda es destinarà a Caça reptes i el CSA El Manyà.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia