Massamagrell entrega els premis del XIV Concurs de Cartells Carmen Tamarit Riera

Jaume Gubianas i Verónica Ruíz van ser els premiats en aquesta edició

El Centre Cultural Joan Fuster va ser l’escenari per a realitzar el lliurament de premis als guanyadors i guanyadores del XIV Concurs de Cartells “Carmen Tamarit Riera”.

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, juntament amb la regidora d’Igualtat, Araceli Munera, van entregar els guardons als guanyadors d’enguany.


El cartell guanyador pel vot del jurat professional va ser ‘Conquesta Conjunta’, de Jaume Gubianas. Que s’ha emportat el reconeixement i un premi de 350 euros.

Quant a la categoria de vot pel jurat popular, Verónica Ruíz, ha sigut la guanyadora pel cartell ‘Lliure i Viva’, amb una dotació econòmica de 200 euros.


“Volem donar l’enhorabona a Jaume i Verónica per ser els guanyadors d’aquesta catorzena edició i a tots/as els participants que han presentat les seues propostes. Aquest concurs de cartells combina la participació ciutadana a través de la cultura i la visibilització de la dona amb motiu del 8 de març”. Va destacar Paco Gómez.


En aquesta línia es va expressar també la regidora Araceli Munera. “Des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a totes i tots els que han participat. Els veïns i veïnes del municipi s’han involucrat un any més amb aquesta proposta cultural. Que transmet la reivindicació de la dona a través de l’art”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.