Massamagrell incorpora personal tècnic per a la captació i gestió de fons europeus

L’Ajuntament de Massamagrell incorpora a la seua plantilla a personal tècnic per a la captació i gestió de fons europeus

Les contractacions s’han realitzat a través del pla ERTEFE 2022

L’Ajuntament de Massamagrell ha rebut una subvenció per a la contractació de dues persones qualificades. Que es dedicaran a la captació i gestió de fons europeus. En el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat amb els Fons Next Generation de la UE.

La primera d’elles, es va incorporar a la plantilla de l’Ajuntament dilluns passat 13 de febrer. Després de la presa de possessió del càrrec davant l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, i la segona es preveu que s’incorpore en les pròximes setmanes.

“Les persones contractades impulsaran la realització de projectes que puguen ser finançats pels fons Next Generation i fons estructurals i competitius. Per a ser desenvolupats des del nostre Ajuntament”, explica Gómez.

“A més també assessoraran les petites i mitjanes empreses locals a l’hora de captar fons europeus de manera coordinada amb els Agents de Desenvolupament Local per a facilitar l’aprofitament dels seus propis recursos” afig el regidor d’Ocupació, Edmundo Boria.


L’objectiu d’aquest programa és aprofitar totes les oportunitats possibles per a dur a terme projectes enfocats cap a una economia verda, respectuosa amb el medi ambient i digital.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.