Massamagrell intensifica la neteja d’embornals de cara a la temporada de pluges

Els treballs se centren en retirar els residus que s’acumulen en els desguassos per a evitar inundacions

L’Ajuntament de Massamagrell, ha intensificat la neteja dels embornals de tot el municipi amb la finalitat de minimitzar els riscos d’acumulació d’aigua de cara a la temporada de pluges intenses.

Durant el mes d’agost, els operaris de l’empresa concessionària Global Omnium – Aigües de València, han fet els treballs que han consistit en la neteja, desinfecció i fumigació dels desguassos per a evitar les inundacions dels carrers en cas de tempestes.

Nina Sepúlveda, alcaldessa en funcions de Massamagrell, ha destacat que les labors s’han executat amb la maquinària específica dotada amb aigua a pressió, que ha facilitat l’eliminació de fulles i altres residus que tapaven els embornals.

Es tracta d’una “actuació preventiva, de reforç i extra que fem cada any abans que comence el període habitual de pluges” ha manifestat Raquel Gómez, regidora de Neteja Viària.

Aquests treballs se sumen a la col·laboració de la brigada municipal de l’Ajuntament de Massamagrell, que al llarg de l’estiu ha retirat brosses acumulades de diferents zones inundables.

Comenta la notícia