Massamagrell intensifica la neteja d’embornals de cara a la temporada de pluges

Els treballs se centren en retirar els residus que s’acumulen en els desguassos per a evitar inundacions

L’Ajuntament de Massamagrell, ha intensificat la neteja dels embornals de tot el municipi amb la finalitat de minimitzar els riscos d’acumulació d’aigua de cara a la temporada de pluges intenses.

Durant el mes d’agost, els operaris de l’empresa concessionària Global Omnium – Aigües de València, han fet els treballs que han consistit en la neteja, desinfecció i fumigació dels desguassos per a evitar les inundacions dels carrers en cas de tempestes.

Nina Sepúlveda, alcaldessa en funcions de Massamagrell, ha destacat que les labors s’han executat amb la maquinària específica dotada amb aigua a pressió, que ha facilitat l’eliminació de fulles i altres residus que tapaven els embornals.

Es tracta d’una “actuació preventiva, de reforç i extra que fem cada any abans que comence el període habitual de pluges” ha manifestat Raquel Gómez, regidora de Neteja Viària.

Aquests treballs se sumen a la col·laboració de la brigada municipal de l’Ajuntament de Massamagrell, que al llarg de l’estiu ha retirat brosses acumulades de diferents zones inundables.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.