Massamagrell millora l’asfaltat del Polígon Bobalar gràcies a l’ajuda de l’IVACE

El consistori també aportarà més de 55.000 euros de fons propis per a dur a terme diferents actuacions en el polígon

L’Ajuntament de Massamagrell està procedint a la millora del Polígon Bobalar gràcies a la subvenció que ha rebut de part de l’IVACE, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial.

La quantia total rebuda d’aquesta ajuda és de 197.222,80 euros, que sumats als 55.540,56 euros que aportarà el consistori dels seus fons propis, ascendeixen a un total de 252.763,36 euros per a realitzar diferents actuacions en el polígon.

Durant aquestes setmanes, l’empresa adjudicatària de les obres d’asfaltat i millora de vials, ha executat la primera part d’aquestes actuacions, que ha consistit en el reasfaltat dels carrers 2 i 4, les millores als carrers 3, 5, 6 i 7, a més de la reparació de diverses voreres i vials.

Del total de la subvenció, per a aquesta primera part d’actuacions s’han destinat 120.356,10 euros, dels quals 20.944,22 euros han sigut aportats per l’ajuntament.

Segons explica Paco Gómez, alcalde de Massamagrell “aquesta és la primera operació de les diverses que s’escometran fins a final d’any amb la subvenció rebuda, i que té com a objectiu millorar, modernitzar i dotar de les infraestructures i els serveis necessaris als parcs empresarials”.

Totes les actuacions que es duran a terme en el Polígon Bobalar de Massamagrell seran realitzades abans de la finalització d’aquest 2022.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià      

Comenta la notícia