Massamagrell rebrà més de 754.000 euros per a posar en marxa 3 tallers d’ocupació

Els tallers començaran abans que finalitze l’any

Un any més, Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, ha publicat el llistat de municipis als quals concedeix subvencions per a dur a terme diferents tallers d’ocupació, i entre els pocs triats figura l’Ajuntament de Massamagrell.

La primera subvenció, valorada en 502.708,80 euros, permetrà posar en marxa dos tallers, un de Servei d’Atenció a la Dependència, més conegut com SAD, i un altre de Jardineria, amb capacitat per a 10 persones cadascun, a més de 5 persones en l’equip directiu i formador.

A més d’aquests dos tallers, Labora també ha concedit a l’Ajuntament de Massamagrell un altre taller d’ocupació que són novetat enguany, l’exclusiu per a la inserció i formació de dones, en aquest cas també de jardineria, i valorat en 251.354,40 euros i també amb capacitat per a 10 alumnes més l’equip directiu i formatiu.

Per a l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, “és una gran notícia per a Massamagrell comptar un any més amb tallers d’ocupació” i recalca que “el que ens permet rebre aquest tipus d’ajudes és l’haver invertit i presentat un bon projecte que va contemplar l’homologació de les aules en les quals es desenvolupen les formacions. En aquesta legislatura portem més de 2 milions d’euros en subvencions d’ocupació i formació, la qual cosa és per a sentir-se orgullosos, ja que l’ocupació és el primer motiu de preocupació per als nostres veïns i veïnes”.

D’altra banda, el regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, Edmundo Boria, explica que “això permetrà donar ocupació i formació des de finals d’enguany i durant tot un any, a prop de 40 persones del municipi, entre alumnat, professorat i equip directiu”.

La quantia total concedida pels tres tallers d’ocupació ascendeix a 754.063,20 euros, i la selecció del personal s’iniciarà pròximament.

Comenta la notícia