Massamagrell rep als treballadors i treballadores del programa EXPLUS de Labora

Massamagrell rep als treballadors i treballadores del programa EXPLUS de Labora, subvencionat amb 96.072,99 euros

Aquestes 5 persones se sumen a les 3 incorporacions de la setmana passada

Fa tan sols uns dies que l’Ajuntament de Massamagrell anunciava la incorporació de tres noves persones a la plantilla municipal. Unes contractacions possibles gràcies al programa EMPUJU de Labora, dirigit a persones menors de 30 anys.

Doncs a aquestes incorporacions, dilluns passat es van sumar altres cinc, en aquest cas les del programa EXPLUS, també procedent de Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana.

De la mateixa manera que van fer amb els treballadors incorporats la setmana passada, l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Edmundo Boria, van rebre dilluns passat als nous treballadors i treballadores en el Saló de Plens de l’Ajuntament, per a donar-los la benvinguda i ensenyar-los els seus nous llocs de treball.

En aquesta ocasió, les persones contractades superen els 30 anys d’edat, i els seus perfils professionals són arquitecte tècnic, auxiliars administratius, oficial de pintura i peó d’obra pública.

“El vostre treball ens permetrà reforçar diferents departaments d’aquest Ajuntament, i espere que al llarg d’enguany poseu en pràctica els vostres coneixements i també aprengueu coses noves. És un plaer donar-vos la benvinguda a la nostra casa, som ací per a ajudar-vos i formar un equip que millore els serveis del poble”, va comentar Gómez.

“Sabem que les oportunitats de trobar treball es compliquen a mesura que anem complint anys, i per això, ja que Labora ens ho permet, d’igual manera que sol·licitem el programa EMPUJU, també sol·licitem el programa EXPLUS, perquè creiem que les oportunitats de trobar treball han de ser les mateixes independentment de la nostra edat”, va afegir Boria.

La subvenció que ha rebut l’Ajuntament de Massamagrell per a poder dur a terme el programa EXPLUS ascendeix a un total de 96.072,99 euros.

Comenta la notícia