Massanassa celebra la Setmana del Major

Tota una jornada d’activitats que han tingut lloc en la localitat des de l’1 al 5 de juny i que ha comptant amb una gran participació activa per part de la població jubilada i pensionista del municipi.

La localitat de Massanassa ha tornat a viure les jornades de la Setmana del Major d’enguany, després de dos anys sense poder realitzar-se per la situació sanitària, que van donar inici el passat 1 de juny i van finalitzar diumenge 5 de juny.

Una programació que enguany ha reunit diverses activitats per a les persones jubilades i pensionistes del municipi. La setmana va iniciar amb una excursió a peu fins a Santa Ana a Albal i una visita al Bosc Mediterrani.

Li va seguir el dijous 2 de juny el tradicional Menjar d’Homenatge a la Tercera Edat, un acte que va sumar a més de 530 persones majors en el Poliesportiu Municipal del municipi i que va comptar amb les actuacions musicals i humorístiques de Duo Brillantina i Paco Calonge.

El divendres 3 de juny a l’Auditori Municipal, va tindre lloc una exhibició de balls valencians per part del Grup de Ball Gent Gran de Massanassa, tota una mostra de la vertadera jota valenciana, seguida d’un concert de la Banda dels Majors de l’Horta Sud i el seu director, José Antonio Igual Moreno, amb interpretacions d’obres reconegudes de pasdoble, peces de la sarsuela i l’himne de la comarca de l’Horta Sud.

Una excursió fins al Racó de l’Olla i la Devesa del Saler, un lliurament de premis de jocs de taula i la inauguració de l’exposició “Persones Majors” a la Sala Gabriel Cualladó de l’Auditori Municipal va seguir la jornada d’activitats de la Setmana del Major, amb posterior Sopar de Germanor en la Plaça del País Valencià amenitzada pel Trio Tamarinde.

La setmana va finalitzar ahir diumenge amb un acte d’homenatge als veïns i veïnes de Massanassa majors de 90 anys que han nascut en els anys 1930, 1931 i 1932. Un dels actes més emotius de l’any que reuneix els i les protagonistes i les seues famílies per a fer-los lliurament d’un detall per a posar en valor el seu treball, dedicació i sacrifici durant aquests 90 anys de vida.

“Des de l’Ajuntament de Massanassa teníem moltes ganes de tornar a veure als nostres majors gaudir després d’aquests dos anys sense festes per la Covid-19”, expressa Paco Comes, alcalde de Massanassa. “Apostem per un envelliment actiu, i és una línia de treball que continuarem millorant, apostant per noves iniciatives a favor de les persones majors del nostre poble”, afig Menges.

Massanassa ha viscut tota una setmana d’actes que serveixen com un preparatiu perfecte per a les Festes de Sant Joan municipals, la presentació de les quals serà aquest divendres 10 de juny a les 23.00 hores en la Plaça dels Escoles Velles, amb posterior gran espectacle amb el musical “The Talent”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià      

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.