Mazón destaca l’impuls a l’atenció primària amb la inauguració del nou centre de salut de Malilla

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assenyalat hui que el Consell “continua complint i avançant en atenció primària” durant la inauguració del nou centre de salut de Malilla.

Aquesta infraestructura, amb una inversió de 5,1 milions d’euros, quintuplica la superfície de l’antic centre i incorpora nous serveis assistencials per a millorar l’atenció a més de 33.000 ciutadans de la zona.

El nou centre, situat a la carretera de Malilla, amplia les consultes de medicina familiar, infermeria i pediatria, a més d’integrar àrees de cures avançades i maternal. Mazón ha destacat que aquesta millora “assegura l’equitat en el tracte sanitari” i representa un pas endavant en la qualitat de la sanitat pública.

Acompanyat pel conseller de Sanitat, Marciano Gómez, i l’alcaldessa de València, María José Catalá, Mazón ha instat al Govern d’Espanya a abordar el dèficit de metges i a agilitzar l’homologació de títols extracomunitaris per a cobrir les vacants de facultatius en la Comunitat Valenciana.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.