Meliana protagonitza l’Open House València 2022

Open House València 2022 és un projecte centrat en l’arquitectura, que va nàixer a Londres el 1992 i en el qual hi ha 46 ciutats adherides arreu del món. Sara Portela, la coordinadora General, explica la seua importància per a que la gent conega els edificis del seu poble.

Precisament el Palauet de Nolla fou el protagonista del diumenge, on es va dur a terme l’Esmorzaret, una nova acció que cerca connectar gastronomia amb arquitectura, amb la col·laboració de l’influencer Joan Ruiz qui indica l’objectiu d’enllaçar arquitectura amb gastronomia

Després de l’esmorzar, els visitants gaudiren d’una visita guiada a l’interior del Palauet, bressol del mosaic Nolla, paviment de finals del Segle 19 molt valorat en l’època modernista. Els arquitectes de l’àrea de patrimoni i encarregats de la restauració són Xavier Laumain i Ángela López.

Una oportunitat que l’Ajuntament de Meliana aprecia. El seu alcalde, Josep Riera, indica l’impacte que genera en la localitat.

Esta edició d’Open House València a Meliana ha estat tot un èxit per l’afluència de visitants a l’Ajuntament, el nou centre de dia i el palauet de nolla.

Comenta la notícia