Mercat solidari de Nadal en Alfarb

El diumenge 22 de desembre, Alfarb celebra el seu tradicional Mercat solidari de Nadal a benefici de l’Associació espanyola contra el càncer. Un mercat que,  a més de solidari, té per objectiu fomentar el comerç local i el consum responsable.

Des de les 10 del matí, la Plaça Nova de Alfarb comptarà amb diverses parades on podrem trobar des de roba, bijuteria i artesania, fins menjar, flors i plantes, a més de mercat de la terra amb fruita i verdura ecològica i els productes tradicionals del forn local de José Pons.

Un percentatge de les vendes es destinarà a la lluita contra el càncer a través de la Junta Local de l’AECC, que col·labora activament en l’organització de l’esdeveniment junt a les Ames de Casa i l’Ajuntament d’Alfarb.

Per acabar de completar esta jornada festiva i solidària, hi haurà castells inflables i altres diversions per als més menuts, a les 11h una actuació del grup de gimnàstica local i a les 12:30h el colofó amb el concert de Dazzling Road, grup de blues/soul de la Ribera. 

L’oportunitat perfecta per passar un dia solidari en família i trobar els últims  regals de Nadal.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.