Més de 1.500 veïns d’Almussafes, reunits en El Sopar de Quintes

Almussafes, a 30 de juny de 2015. La localitat d’Almussafes va viure, durant la vetlada de dissabte passat dia 27, el primer dels actes previs de les seues Festes Patronals. El Sopar de Quintes, organitzat per segon any consecutiu pels Clavaris i Clavariesses, en col·laboració amb el consistori municipal, va reunir en el pati del col·legi Almassaf a més de 1.500 veïns, entre els 18 i els 76 anys, els quals van compartir conversació i ball durant tota la nit.

Per segon any consecutiu, Almussafes ha acollit un acte festiu de gran abast social, promogut per entitats festives, concretament pels Clavaris de la Divina Aurora i les Clavariesses de la Divina Pastora.

sopar quintes2El Sopar de Quintes 2015, igual que el celebrat durant les Festes del passat any, serà recordat, pels més de 1.500 veïns assistents, com un dels actes multitudinaris emmarcats en el calendari festiu, en el que la convivència, la participació ciutadana i la diversió asseguren l’èxit de la iniciativa.

Un total de 53 quintes de la localitat, nascudes entre l’any 1997 i 1939, es van reunir en les seues corresponents taules, a partir de les 10 de la nit, per a disfrutar d’un sopar de cabasset i una posterior festa, amenitzada per discomóvil, que ha copat innumerables comentaris positius en les xarxes socials durant tot el cap de setmana i que ja ocupa un lloc d’honor en la memòria col·lectiva de la societat almussafenya. Camisetes de tots els colors, i amb l’any de la quinta corresponent com a senyal identificatiu, van omplir la vetlada de colorit i bon ambient.

Durant l’acte, l’organització va entregar un total de tres premis. En concret, la quinta de l’any 1965, que precisament enguany celebra el seu 50 aniversari, va rebre el reconeixement a la més nombrosa, ja que va reunir a 57 membres, També es va premiar a la quinta més antiga, la de l’any 1937, que va comptar amb l’assistència de set membres, i, finalment, la quinta de 1970 va brindar per l’originalitat de la camiseta dissenyada per a tots els seus integrants i que van poder lluir, precisament, durant el flashmob que es va oferir durant el sopar. Un centenar d’assistents, representants de diferents quintes van ballar conjuntament una coreografia, que va triomfar precisament pel factor sorpresa.

 Peu

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.