Més de 2.000 escolars han visitat l’Exposició del Ninot de Torrent

Èxit total de l’Exposició del Ninot de Torrent entre els escolars

Més de 2.000 escolars han visitat l’Exposició del Ninot de Torrent

Més de 2.000 escolars han visitat l’Exposició del Ninot de Torrent. La qual cosa ha suposat un èxit total d’assistència, des que obrira les seues portes el 28 de febrer fins a la data de hui, quan finalitza. Des de la Regidoria de Cultura i Falles s’ha convidat a tots els col·legis a visitar l’exposició en l’Antic Mercat. S’ha elaborat un dossier en el qual els més xiquets han pogut acolorir a un faller i una fallera. Així com dibuixar el ninot que més els ha agradat de l’exposició.

Durant tots els matins s’ha pogut veure a xiquets i xiquetes, acompanyats dels seus professors. Visitant l’Exposició en la qual destaquen els Ninots Indultats que seran salvats de les flames. Els presentats per la Falla Antoni Pardo, obra de l’artista Sacabutx Art, i l’infantil. Presentat per la Falla Cronista Vicent Beguer Esteve, de la mà de Grego Acebedo.

L’exposició del Ninot 2024 tanca hui les seues portes a les 13.30 hores amb èxit de visitants

Els alumnes del Col·legi Santa Teresa de Jesús, del CEIP El Molí, del Col·legi Mare Petra, del Col·legi La Puríssima, del CEIP Lope de Vega, del CEIP Federico Maicas, del CEIP Sant Joan Baptista, del CEIP Verge del Rosari i del CEIP Les Terretes han pogut disfrutar d’esta exposició fallera en grup.

L’exposició del Ninot 2024 tanca hui les seues portes a les 13.30 hores amb èxit de visitants, sobretot d’escolars de la ciutat. Els ninots seran retirats per a poder incloure’ls en la plantà de les Falles. Que comencen a poblar les places i creus de Torrent, a dos dies de la Nit de la Plantà, el 15 de març.
El regidor de Falles, Aitor Sánchez ha assenyalat que “estem molt satisfets amb l’èxit de l’Exposició del Ninot d’enguany i la quantitat de xiquets i xiquetes que han pogut acostar-se més a les falles i al monument faller”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.