Més de 2.700 persones van gaudir de la programació cultural de Burjassot durant 2021

La cultura és segura. Aquesta frase que durant aquests mesos tant s’ha repetit en tots els àmbits culturals, ha sigut una realitat a Burjassot al llarg de tot el 2021 i, bona prova d’això, és el suport que, una vegada més, la ciutadania del municipi ha donat a la programació cultural de l’Ajuntament de Burjassot.

Amb totes les mesures sanitàries establides a cada moment, des de la Regidoria de Cultura i Joventut, dirigida per Javier Naharros, s’apostava l’any passat per una programació cultural per a totes les edats en la qual s’han oferit nombrosos espectacles gratuïts i alguns de pagament a preus molt reduïts.

En 2021, 2.714 persones van gaudir dels 13 espectacles programats des del Consistori de Burjassot, una xifra molt diferent a la de campanyes anteriors, donades les circumstàncies sanitàries, però que, a l’una, demostra el gran suport que les ciutadanes i els ciutadans de Burjassot continuen donant al món de la cultura municipal.

Així, l’espectacle que va comptar amb major número de públic va ser el musical gratuït “El Regne del Lleó”, amb 400 espectadors, seguit de “Burundanga”, amb 376, “Pinotxo, el musical”, amb 290 i la genial actuació de Toni Pons amb “La teua un altre jo” i 270 espectadors.

Altres espectacles com “Save de temazo”, “Mathausen, la veu del meu avi”, que va tindre també una passada per als IES del municipi o “Mulan” i “Les aventures de la intrèpida Valentina”, també han sigut molt ben acollits pel públic.

Burjassot continuarà apostant en el nou any per una programació cultural de qualitat, oberta a tota la ciutadania i adaptada a la situació sanitària, tenint sempre com a objectiu oferir el millor ventall cultural a la ciutadania.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.