Més de 200 dibuixos d’alumnat alzireny sobre la Setmana Santa s’exposen a la Casa de la Cultura

La Casa de la Cultura d’Alzira acull ja l’exposició de dibuixos de Setmana Santa. Realitzats per alumnat de primària i d’educació especial dels centres educatius d’Alzira.

Més de 200 dibuixos que podran gaudir-se fins al Dijous Sant.

El lliurament de premis en les diferents categories va inaugurar ahir esta exposició. Un esdeveniment que va comptar amb l’assistència de nombroses famílies i de membres de la Junta de Germandats i Confraries d’Alzira.

El seu president, Vicent Fàbregues, destacava la importància d’una iniciativa que permet els més menuts conéixer una de les festes més grans de la localitat.

L’alumnat de Xúquer Centre Educatiu, Sagrada Família, Vicente Blasco Ibáñez, Santos Patronos i Gloria Fuertes. Ha estat premiat en primer, segon i tercer cicle de primària. En educació especial, els premis han estat repartits entre Ausiàs March i Lluis Vives. Els guardons consistien en una quantia econòmica per a material escolar.

Presidien també la sala els guanyadors del concurs nacional de cartells de Setmana Santa d’Alzira: ‘Pasión y Fe’, del gandiense Daniel García, que és ja la imatge de la Setmana Santa alzirenya per al 2024; ‘Destellos de Pasión’, de l’alzireny Francisco Iván de la Merced, que serà la imatge del Pregó i ‘Suena la Vila’, del veí de Gavarda Ferran España, que anunciarà les Jornades d’Exaltació del Tambor i el Bombo. 

Els premis als guanyadors del Concurs Nacional de Cartells es lliuraran este dissabte en el Pregó de Setmana Santa d’Alzira. Recordem que l’exposició amb els dibuixos dels centres educatius estarà oberta fins Dijous Sant.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.