Més de 3.500 persones visionen #Belfie als Cinemes Victoria de Cullera

La sèrie, creada per un grup de joves de la localitat per a conscienciar sobre l’assetjament escolar. Ha liderat la taquilla dels Cinemes Victoria aquest nadal

Els cinemes donaran prop de 2.000 euros de la recaptació total generada per #Belfie a l’Associació Valenciana contra l’Assetjament Escolar,
. Tal com van acordar amb l’Ajuntament de Cullera

26 dies en cartellera i més de 3.500 espectadors. Balanç més que positiu de la projecció de la sèrie #Belfie als Cinemes Victòria de Cullera.

Només el dia de l’estrena, el passat 9 de desembre de 2022, 500 persones van passar per taquilla. La resta del temps que ha estat en la cartellera (fins al 3 de gener de 2023). Quasi 1.000 persones a més d’al voltant de 2.000 alumnes i alumnes dels centres escolars de Cullera. Han passat pels cinemes per a veure #Belfie.

Durant les festes de Nadal la cinta només ha sigut superada en venda d’entrades als cinemes Victoria per la superproducció nord-americana Avatar.

#Belfie

«Hem posat de manifest que els joves podem fer projectes culturals creatius amb motivacions solidàries i a més parlant de qüestions tan importants com la salut mental». Ha assegurat el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Cullera, Àlex Morales.

«Cal tractar la salut mental i el suïcidi entre joves com una qüestió prioritària des de les institucions. No sols generant conscienciació sinó també amb inversió i recursos públics», ha afegit.

#Belfie és un relat produït pel propi Ajuntament de Cullera que tracta diferents problemàtiques que pateix la joventut en l’actualitat com és l’assetjament escolar o el suïcidi.

La sèrie, una iniciativa del jove cullerenc, Joan Beltrán, va ser rodada íntegrament en la localitat per veïnes i veïns de Cullera en la seua majoria, que han participat de manera voluntària en el projecte i que pretén conscienciar sobre l’assetjament escolar i les seues conseqüències.


La minisèrie s’ha projectat a les sales de cinema a un preu més econòmic que l’habitual. A més, tal com es va acordar amb l’Ajuntament de Cullera, els Cinemes Victoria donaran una part de la recaptació obtinguda en taquilla a l’Associació Valenciana contra l’Assetjament Escolar (AVALCAE). En aquest cas són prop de 2.000 euros. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.