Més de 600 persones participen en la Volta a Peu de Sueca

Més de 600 persones participen en la Volta a Peu de Sueca els beneficis de la qual aniran destinats íntegrament a l’Asil d’Ancians Desemparats

La nostra ciutat va acollir ahir la 34 edició de la Volta a Peu, un esdeveniment esportiu. En esta ocasió, ha estat organitzat per la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Sueca i els clubs esportius: Cobarde’s Team, Sutrail, Corriols, el Club d’Atletisme Sueca i el Club Triatló Sueca. Més de 600 persones han participat en les dues proves de 5k i 10k. En les quals finalment van resultar vencedors Juan José Segura (Cobarde’s Team) i Lucía Gil (Corriols), en 5k. Jordi Ripoll (Vicky Foods) i Yolanda Manes (independent), en la distància de 10k. 

Entrega dels premis als guanyadors de les diferents categories

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la regidora d’Esports, Celia Beltrán, han sigut els encarregats d’entregar els premis als guanyadors de les diferents categories. “Estic molt contenta perquè al final han participat en les diferents proves més de 600 persones. Hi ha hagut un molt bon ambient i ha sigut un plaer treballar amb els clubs de Sueca. Els quals s’han esforçat molt perquè el dia haja resultat tot un èxit. Vull agrair també la col·laboració del Motoclub Sueca i la presència de la Junta Local Fallera, ha afirmat la regidora d’Esport, Celia Beltrán. L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha mostrat també la seua satisfacció “perquè diferents clubs esportius de la ciutat hagen sumat esforços perquè la nostra Volta a Peu es puga haver celebrat amb totes les garanties d’èxit, com així ha sigut. Com a alcalde, el meu agraïment a tots els que han treballat i col·laborat per a fer-ho possible”.

Després de la finalització de les dues carreres, es va donar inici a la marxa a peu de 5 quilòmetres en la qual també han participat un gran nombre de persones. Tots els diners recaptats, tant amb les carreres com amb la marxa, seran destinats íntegrament a l’Asil d’Ancians Desemparats de Sueca. 

La 34 Volta a Peu de Sueca ha comptat amb la col·laboració de les empreses locals Frutas Mariano Rubio S.L. i Fruites Miralles, els quals han aportat gratuïtament la fruita que es va oferir als participants en totes les proves, així com la que es va entregar, en finalitzar, a l’Asil d’Ancians Desemparats.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.