Més de 600 xiquets i xiquetes gaudeixen dels Campus Esportius de Torrent

El programa d’activitats es realitza en el pavelló Anabel Medina, la piscina Parc Vedat, el camp Sant Gregori i el CEIP Miguel Hernández 

Els Campus Esportius de Torrent han obert les seues portes aquest matí per a oferir un estiu carregat d’activitats molt divertides i entretingudes. Més de 600 xiquets i xiquetes de 5 i 16 anys participaran durant els mesos de juliol i agost en aquest programa, organitzat per l’Ajuntament de Torrent, a través de la Fundació Esportiva Municipal (FDM). 

La programació es divideix en 6 campus amb diferents activitats com a tennis, gimnàstica rítmica, natació, futbol, atletisme, pàdel, informàtica o anglés, entre altres propostes. La regidora d’Esports, Susi Ferrer, ha visitat aquest matí als xiquets i xiquetes en les diferents instal·lacions municipals: Anabel Medina, la piscina Parc Vedat, camp Sant Gregori, pavelló El Vedat i el CEIP Miguel Hernández. “Es tracta d’una iniciativa perquè el públic infantil i juvenil dispose d’uns dies d’estiu divertits i, a més, que completen la seua formació”, ha assenyalat Ferrer.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.