Més de 800 alumnes de primària participen en la Trobada de Pilota a l’Escola celebrada a Silla

El poliesportiu de Silla ha sigut seu hui de la primera Trobada de Primària de Pilota celebrada a la província de València.

Es tracta del tercer encontre del cicle de trobades 2024, organitzades per la Conselleria de Cultura i Esport.

Després de passar per Castelló de la Plana i Callosa de Segura, la Federació de Pilota Valenciana ha reunit a Silla 24 centres de les comarques de l’Horta, la Ribera, la Canal de Navarrés, la Foia de Bunyol-Xiva i el Camp de Túria.

17 poblacions han participat en estes jornades. Que tenen com a objectiu fomentar l’esport de la pilota valenciana i oferir a l’alumnat de primària un espai per divertir-se jugant. 

Des de les escoles, valoren positivament la implicació de l’alumnat en estes trobades. Per a les quals els xiquets i xiquetes es preparen al llarg del curs a través de l’assignatura d’educació física.

Pel que fa als protagonistes d’estes trobades, el que més destaquen és l’oportunitat de fer amics i de passar-ho bé jugant a la pilota. 

En total, més de 800 alumnes de 4t curs de primària han participat en estes jornades, que es consoliden com un punt de trobada de professionals de la pilota i centres educatius amb la finalitat que l’esport més identitari de les nostres comarques continue tenint futur.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.