Més del 56% dels nous contractes de setembre a Alboraia són indefinits

La localitat registra la seua dada de desocupació més baixa de 2022 en un mes en què prop de la meitat de llocs de treball cobert han sigut per a dones

Més de la meitat (56,2%) dels contractes signats a Alboraia durant el mes de setembre passat han sigut indefinits, la qual cosa permet continuar la tendència positiva tant en la qualitat dels nous contractes com en la reducció del nombre de persones desocupades que habiten el municipi. En concret, 289 dels 514 contractes acordats no van ser temporals, un total que, a més, suposa un increment del 35% respecte a agost, en el qual es van signar 334 contractes.

D’aquesta xifra es destaca també una doble bona notícia per a Alboraia: prop de la meitat d’aquests llocs de treball, el 45,91%, van ser coberts per dones, i el número situa a la localitat com la quarta de la comarca que més contractes ha signat durant setembre.

En matèria de desocupació, Alboraia registra la seua dada més baixa de persones parades enguany amb 1.106 persones en cerca activa de treball actualment, un 2,64% més baix que a l’agost. A més, segons dades recollides pel Consorci Pactem Nord, Alboraia torna a posicionar-se dins dels primers llocs de la comarca que més redueixen la seua desocupació, consolidant-se com el tercer municipi de l’Horta Nord.

Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia, valora positivament els resultats obtinguts, fruit de l’esforç, recorda, de “la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball, Comerç i Consum que encapçala Sebastián Torres i el seu braç, l’Agència de Desenvolupament Local, al costat de, per descomptat, tot el nostre comerç local”. En aquest sentit, recorda que veïns, veïnes i visitants podran gaudir de tot l’entramat laboral d’Alboraia “d’una manera divertida i amena amb la pròxima edició de Firalboraia, que exposarà els negocis locals en el Passeig d’Aragó amb actuacions en directe, monologuistes, mags, activitats infantils, entre moltes altres sorpreses més”.

Comenta la notícia