Micaela García Angulo és nomenada Regina de les Festes de Benifaió 2023

La sala d’actes del Consell Agrari Municipal de Benifaió va acollir el passat divendres el nomenament oficial de la jove Micaela García Angulo com a Regina de les Festes 2023. Un acte en el qual va estar acompanyada per les seues cinc dames d’honor. Paula Camarasa Ferrer, Emma Alcanyís Argente, Neus Aleixos Adame, Paloma Martí Macián i Marta Vicente Cambres.

L’alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz i la regidora de festes Mer Añó van fer lliurament a Micaela del pergamí que l’acredita com a nova representant de les festes patronals. Que tindran lloc durant el mes d’agost en honor a Santa Bàrbara.

En l’acte va estar presente la reina sortint Sandra Vicente Martínez qui encara té un últim acte. La imposició de la corona i la banda a la seua successora que està previst celebrar-se el divendres 4 d’agost. Com a jornada que donarà el punt i eixida a les festes 2023.

L’alcaldessa va comentar en la seua intervenció que amb aquest nomenament “comencem ja el compte arrere cap a unes festes que segur seran inoblidables per a Micaela i les seues dames. On tota la corporació municipal estarem al costat d’elles”.

La reina del 2023 va agrair a tots els assistents en el seu acte de nomenament. “Comencem ja a compartir junts este important any sempre al costat de les meues cinc dames d’honor. La meu família i els membres de la corporació municipal”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.