Miguel Vidal promet un Pla de Rehabilitació dels centres d’Infantil i Primària

El candidat de CS a l’alcaldia de l’Alzira presenta el seu programa educatiu per a millorar “el benestar de l’alumnat i la conciliació familiar”

L’alcaldable de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha començat promés un Pla de Rehabilitació dels centres d’Infantil i Primària. “No podem consentir l’estat d’abandó que pateixen els col·legis Luis Vives, García Lorca o Blasco Ibáñez. Ni els continus pegats amb els quals en els últims anys s’ha tractat de maquillar aquesta deixadesa”, ha denunciat.

El candidat de CS, que s’ha desplaçat fins al CEIP Blasco Ibáñez per a presentar les seues propostes, també ha assegurat que “CS finançarà la meitat de les matineres en els casos que tots dos progenitors treballen”. A més, ha detallat, “s’habilitaran menjadors inclusius amb personal qualificat i ampliarem les escoles per a les vacances d’estiu, Nadal i Pasqua”.

D’altra banda, ha explicat, “proposarem que el CEFIRE recupere la formació del professorat”. En definitiva, ha declarat, “són mesures factibles, que tracten de millorar el benestar de l’alumnat i el professorat, que revertiran en la qualitat de l’ensenyament, afavoriran la conciliació de la vida familiar i laboral, i alleujaran la butxaca de les famílies”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.