Millores al CEIP Verge del Rosari de Massamagrell

El programa Edificant de la Generalitat permetrà millorar amb més d’1.376.743 euros el CEIP Verge del Rosari de Massamagrel

L’Ajuntament de Massamagrell va aprovar, en el Ple Ordinari del 25 de gener, la memòria tècnica d’actuació per a la sol·licitud de competències del programa Edificant de la Generalitat Valenciana. Un pla que consisteix en la construcció, reforma i millora dels centres educatius

Els 14 regidors i regidores presents en aqueix moment en el Ple van aprovar per unanimitat la memòria tècnica. Sol·licitant així adhesió i la delegació de competències per a l’Ajuntament.

Després de sol·licitar el mes de juliol passat el mateix pla en el CEIP Bisbe Amigó del Barri de la Magdalena. Per a millorar així les instal·lacions, ara es contemplen diverses millores en un altre col·legi de Massamagrell, el CEIP Verge del Rosari.

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, explica que “després d’aconseguir canviar el sostre de fibrociment del col·legi després de molts anys de reivindicació, ara millorarem tot el col·legi”.

“Amb aquestes actuacions el nostre objectiu és modernitzar les instal·lacions d’aquest col·legi i que els xiquets i xiquetes cresquen en un entorn segur i en bones condicions”, afig la regidora d’Educació, Araceli Munera.

El pressupost de totes aquestes actuacions ascendeix a 1.376.743,32 euros, en els quals també està inclòs el projecte i l’assistència tècnica d’aquest.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.