Mislata alça la veu contra la violència masclista amb motiu del 25N

Les dinovenes Jornades contra la Violència de Gènere s’han tancat amb la lectura del manifest per part de l’alcalde i alumnat de Secundària de Mislata

Hui, com cada 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, Mislata s’uneix al compromís en la lluita contra la violència de gènere. Durant el mes de novembre, des de l’Ajuntament de Mislata, a través de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, s’ha reafirmat l’adhesió municipal a aquesta reivindicació a través de l’àmplia programació organitzada en les XIX Jornades contra la Violència de Gènere.

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, davant l’alumnat de Secundària i membres del Centre d’Acolliment a Refugiats de Mislata, i acompanyat del govern municipal, ha afirmat que “no cessarem en la nostra obstinació de continuar avançant fins a erradicar, d’una vegada per sempre, aquesta xacra de la violència masclista en la nostra societat en qualsevol de les seues formes i expressions”. Bielsa també ha remarcat esdeveniments de plena actualitat com és el mundial de futbol de Qatar, on ha afegit que és “un país on no es respecta el principi d’igualtat, així com es vulneren determinats drets i llibertats fonamentals”.

Les i els alumnes del col·legi Santa Cruz, els instituts Moreria, Músic Martí i Soler i Vaig moldre del Sol, han llegit un manifest conjuntament amb un missatge comú i clar de repulsa a la violència masclista. L’alumnat durant l’acte realitzat en la plaça de la Constitució ha mostrat proclames, plasmades en globus de còmic, com ‘Si fa mal no és amor’, ‘L’amor no és l’hòstia’ i ‘No em vulgues tant, vulgues-me millor’. La lectura del manifest ha comptat amb l’actuació musical del grup Nascuts de la Terra que ha dinamitzat l’acte, fins i tot aconseguint que les persones presents col·laboraren en les cançons interpretades.

Les dinovenes Jornades contra la Violència de gènere, organitzades des de l’àrea de Polítiques d’Igualtat, juntament amb la Casa de la Dona i les associacions de dones de Mislata, han comptat amb el tradicional concurs de cartells; exposicions, com la de la quarta edició de Art al Carrer; tallers, actuacions de teatre; sessions de cinema i conferències. Així mateix, hui a la vesprada, des de la Casa de la Dona s’eixirà per a acudir a la manifestació convocada per la Coordinadora Feminista a València.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.