Mislata celebra el Dia de l’Arbre

Mislata reuneix més de 600 escolars per a realitzar una plantació d’arbres

L’alumnat dels centres educatius de la ciutat, amb motiu del Dia de l’Arbre, han plantat arbres autòctons i han realitzat diverses activitats mediambientals

Carlos F. Bielsa: “El treball que es fa des dels centres educatius per a educar des d’edats primerenques en valors respectuosos amb el Medi Ambient és molt important”

La regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic i l’empresa pública Nemasa han organitzat un any més activitats amb motiu del Dia de l’Arbre. Per a l’alumnat de primer i segon de primària dels centres educatius de la ciutat. Una jornada festiva i reivindicativa amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància que tenen els recursos forestals i el respecte cap als arbres. La commemoració, organitzada en dos dies consecutius. Ha reunit a més de 600 xiquets i xiquetes en punts pròxims al Parc del Canaló, on han plantat exemplars d’arbres autòctons.

La regidora de Medi Ambient, Mercedes Caballero, al costat del tinent alcalde, Ximo Moreno, i al director general de Nemasa, Fernando Díaz. Han acompanyat a l’alumnat en l’activitat de plantació d’arbres. Cavaller, per part seua, els ha incitats a “cuidar i preservar la naturalesa per a conservar la biodiversitat perquè els arbres proporcionen oxigen, redueixen la contaminació i proporcionen aliment i refugi a moltes espècies animals, entre altres”.

També s’ha organitzat una nova edició del concurs de microrelats il·lustrats

Dins de la programació d’activitats al voltant d’aquesta celebració, també s’ha organitzat una nova edició del concurs de microrelats il·lustrats en el qual participaran les diferents classes de primer i segon de primària dels col·legis de Mislata. El concurs, que porta enguany com a lema “El que saben els arbres”, fomenta les capacitats de creació col·lectiva i col·laboració per una fi comuna, a més de conscienciar a l’alumnat de la importància que tenen els arbres i boscos. Les tres classes guanyadores rebran un premi per a adquirir material didàctic per a l’aula.

Des de l’Ajuntament de Mislata i Nemasa també s’ha posat a la disposició dels centres una plataforma digital que conté un conjunt de recursos educatius per a poder ser treballats a l’aula. Les propostes disponibles busquen donar a conéixer l’arbratge del parc del Canaló i les seues característiques.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.