Mislata celebra la Fira del Medi Ambient fomentant el reciclatge i la sostenibilitat

L’Ajuntament i Nemasa reuneixen en l’avinguda Gregorio Gea a centenars d’escolars en l’onzena edició de la fira, sota el lema ‘Les claus del canvi climàtic’

Centenars de veïns i veïnes van passar durant tot el dia d’ahir per l’avinguda Gregorio Gea

La Fira de Medi Ambient de Mislata, que ha celebrat la seua onzena edició, té com a principal objectiu, igual que en els anys anteriors, conscienciar a la ciutadania –especialment a la població més xicoteta- sobre la necessitat de cuidar i respectar l’entorn, a més de la importància de separar els residus i reciclar-los correctament i promocionar una mobilitat sostenible.

Centenars de veïns i veïnes van passar durant tot el dia d’ahir per l’avinguda Gregorio Gea, per a participar en les activitats i tallers d’aquesta Fira del Medi Ambient. Al matí, la Fira va estar dirigida als i les escolars de Primària dels col·legis de Mislata i, ja a la vesprada, oberta al públic en general. La jornada va finalitzar al voltant de les huit de la vesprada amb el sorteig d’una bicicleta entre tots els i les assistents, per a promoure la mobilitat sostenible.

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el regidor de Medi Ambient, Alejandro Gómez, acompanyats per representants de l’equip de govern, i el director general de l’empresa pública, Fernando Díaz, van participar en les dues jornades, al matí i a la vesprada.

Bielsa afirmava que “l’objectiu de la fira és que els xiquets i la ciutadania en general aprenguen i es consciencien de l’important que és la cura del medi ambient, el tindre la nostra ciutat neta, i tot allò que significa el reciclatge i totes les coses bàsiques per a intentar fer entre tot un món més sostenible, perquè no existeix un Planeta B”.

Durant la vesprada, la fira va oferir les mateixes activitats del matí i es va sumar un espai propi de Nemasa per a exposar els diferents serveis que ofereix en el municipi. A més, el Parc Infantil de Trànsit de Mislata, va traslladar el seu circuit a l’avinguda Gregorio Gea, per a conscienciar sobre la mobilitat sostenible, entre les i els més xicotets.

En l’edició d’enguany, a més de la temàtica orientada a divulgar les accions per a lluitar contra el canvi climàtic, es va organitzar una exposició en el Centre Cultural Carmen Alborch que abordava les claus del canvi climàtic i l’emergència climàtica. La mostra cedida pel Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana permetia conéixer les dades sobre el clima, la petjada de carboni i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, entre altres temes.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.